Историята на този филм ще ми е доста трудно да разкажа (ако не искам да издам нещо, което да ви развали удоволствието да го гледате после), но все пак… Мъж и жена влизат в стара и изоставена сграда, намират странен стол и… Странни неща се случват от този момент нататък. Професор решава да изследва загадката, която се крие около този стол и болното съзнание на мъжа.
Разбрахте ли нещо? Не! Е, този филм е доста объркан и доста странни и объркани неща се случват. Може би и затова е толкова добър :Д Трудно човек би се досетил за това, което се случва в самия му край. Имаме си кръв в изобилие, имаме доста красиво и зловещо чудовище, което е повече смесица от ред други филмови зверчета, но това не му пречи да бъде яко. Ефектите са на доста високо ниво като се нискобюджетна продукция. Самите актьори също се справят сравнително добре с ролите си, без да предлагат игра за оскар, разбира се.
Филмът е просто една пълна психария, която си играе с възможното и невъзможното и това в какво може да повярва един човек. Дали това, което си мислите, е наистина така? И все пак това не е монстър муви, повярвайте ми. И аз останах леко изненадан, защото очаквах точно това. Въпреки всичко това е един кървав и болен филм, точно като своите герои. Паралелните реалности на човешкото съзнание могат да бъдат необятни, но понякога е по-важно в какво точно може да повярва един човек и дали това, в което той вярва всъщност има нещо общо с реалността.
Който прояви желание, да гледа този филм. Не е някакъв шедьовър, но все пак е доста добър на фона на повечето глупости.
Лична оценка: 7/10.