От доста време не бях писал нищо тук. Доста време за мене де, като се има в предвид времето, за което поствам нови постове 🙂
Причини много, но двете най-основни са, че ме мързеше адски много и от друга страна предната седмица, която имаше само четири работни дни, беше много натоварена и с огромно количество работа (щом един от дните съм работел близо 8 часа без прекъсване, а обикновено не се събират повече от 4 на ден :Д). А точно втората причина още повече подхранваше първата.
За сметка на това обаче уикендите не съм се спирал. Още като се върнем три уикенда назад и дарк френдс феста. Малко сън и луд купон :Д Следващия също се очертава да е такъв хехе. А този последния беше във Варна и мога да кажа, че от много време не се бях забавлявал толкова. Разбира се, след като изтрезнях на другия ден и започнах да си спомням нещата, които съм говорел (или ми припомняха, че съм говорел) и вършел (добре, че няма снимкови доказателства на определени моменти хахах), ми се искаше да не се бях напивал чак толкова, но какво да се прави… бакардито не прощава ;Д (особено след втората бутилка :ДДД).
Но пък от друга страна подобни уикенди действат много добре поне на мене. Каквото и да говорят някои хора около мене, аз не се чувствам като тях и все още “търся” подобни неща. Много повече предпочитам такива вечери, отколкото излизане за 2-3 часа, две-три бири и обсъждане на едни и същи неща всеки път до втръсване.
Все пак след следващия уикенд, който ще се развие някъде около Котел, ще последва двуседмична почивка, за да сме готови за Diary of Dreams и Tarja.
Всичко е добре, когато свършва добре. Дали? 🙂