Преди много време си бях казал, че няма да се занимавам повече с разказите. След като свалих последната версия, се опитах да убедя себе си, че нужда от нов сайт няма. Именно това беше и причината да накача всичко в блога. Един вид поне да остане някъде и да не се загуби.
Въпреки всичко, докато разработвах текущата версия на сайта си, с всичките му под сайтчета, в менюто си оставих място и за разказите. Мислех си, че “Soon” надписът върху този бутон ще остане там завинаги едва ли не. Е да, ама не!
Тези дни на работа не е като да се скъсвам да работя и успях да намеря начин да работя по сайта, независимо от липсата на добри условия. Поиграх си малко и воала… поредната версия на DarkStories вече е факт. Този път идва с ново име, ново лице и… нищо повече :Д

Остана да направя страничното меню и да вкарам още разкази, но като цяло е готово и то само за 2 дни – вчера го почнах, днес го завърших, но то все пак основната концепция за дизайна е готова така или иначе.

Адресът е тук:

Twisted Tales of Imagination

Както казах, има още неща за довършване, но повечето от моите разкази поне са качени. Трябва да се опитам да намеря тези на Пламен, но продължавам да си мисля, че някъде на лаптопа трябва да са останали.

Ето и няколко картинки за тези, които ще ги домързи да отворят самия сайт 🙂

Главната страница:

Избран автор:

Избрана категория:

Разказите, в по-голямата си част, са стари, наивни и глупави, но бяха хубави времена :Д Идеята е просто да си седят за архива.

EDIT: То пък докато се чудя с какво да си запълня времето и взех, че направих и менюто. Сега остана само да вкарам останалите разкази и да намаля някои картинки, както и да направя тези на авторите. С други думи, всичко е готово. 🙂