То било яко да нямаш интернет :Д Като седнеш на пцто и имаш само две неща за правене (основно) – филми и игри. Кога пак ще имам интернет в къщи не е много ясно, но пък и лично на мене не ми пука особено, защото така или иначе от понеделник до петък съм на работа, а там нет колкото искаш :Д Брата да се спасява… особено след като ми държа такъв тон относно този въпрос онзи ден.
Днес, незнайно защо, хич не съм на кеф. Главата още ме боли, но нямам главоболие, боли ме повърхността й, сякаш съм я блъскал в стена в продължение на часове. А такова нещо не се е случвало. Петъка нямам загуба на спомени, та поради тази причина тази болка не става ясно от къде се е появила. Но стигнах до едно друго закллючение – трябва да намаля количеството на поглъщан алкохол за една вечер – прекалено много глупости, прекалено много пари. Полза няма особена. Освен това следващия ден го пиши умрял.
Последните четири дена бяха почивни, но честно казано не мога да кажа, че си починах особено. Имам нужда от поне седмица, че да кажа, че съм си починал като хората. Може и повече дори. Но поне на този етап не ми се хаби и отпуската. Засега планове за отпуска се очертават началото на следващия месец и евентуална разходка до Варна. Но всичко с времето си. Нека дойде юни месец и ще го измислим 🙂
Толкова много неща ми се иска да свърша, а просто нямам желание да се захвана с което и да е от тях. Обикновено като започна и на петата-десета минута и ми минава желанието… Пффф….