For Those That Can’t Be Saved

   Пуснато от:    в day/nightNot every soul can be saved. There are some that will burn for all eternity or as long as there is enough fire and brimstone in Hell to keep them in pain and suffering. You cannot save every one. Let them bath in flames. It is for their own good. The flames will consume only those that deserve it. What about your soul? Do you deserve it?

И след тези няколко изречения, които съм сигурен, че никой няма да схване, но аз си знам :Р Нима може да не спираш да говориш за едно и също нещо отново и отново и отново… И отново… И да тормозиш всички около себе си само с едно и също отново и отново (това май го споменах :Д). Толкова силно главоболие колкото вчерашното не съм имал от адски много време. Просто искам да идва 15ти по-скоро, че да се маха по-бързо този индивид от България и да ни остави намира. Едно е да се опитваш да оптимизираш нещата в границите на разумното, но друго е да искаш от хората невъзможното само защото и без това не е в твоята област и не те интересува как ще стане (само трябва да стане задължително). Днес поне занимава само един човек и все още не е стигнал до нашата глава тук, че усещам как главоболието напомня за себе си и ще изкочи при най-малкото действие от страна на дразнителите.

Нещата така или иначе са вече в границите на предишната си орбита (поне за момента). Стимулиращите фактори са нещо уникално наистина, но ако се приемат в по-чести периоди. Прекалено голямото разстояние води до неприятни странични ефекти.
Което ме подсеща, че утре пускат билетите за Kultur Shock и ще трябва да се разходя до Джумаята да видя дали няма да продават там… а също така и да звънна на адаша, че му бях обещал ако разбера нещо да му звънна.

Или всичко трябва да свърши, за да започне наново, или просто трябва да се рестартира… Но едно е сигурно… Така не върши… И ако продължава, ще се влошава… А ние много добре знаем какво става като се влоши :Д

This entry was posted on Thursday, February 7th, 2008 at 3:35 pm and is filed under day/night. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 КОМЕНТАРА


February 7th, 2008 at 6:32 pm

Уау! В Пожарната като спомена за чуждестранният ти колега… не звучеше сякаш положението е чак толкова сериозно. Като гледам с каква злобна прокоба си започнал post-а особено… 🙂

February 8th, 2008 at 10:17 am

По-лошо е даже :Д Вчера половин час сме говорили на 4 очи… а днес го чакам да седне до мене и да ме следи какво правя… за да оптимизира работата… Баси… трябва да работя! Разбираш ли къде е проблемът?! :ДДДДД
И той взе, че дойде докато пиша това 🙂
КОМЕНТИРАЙТЕ