Снощи докато се опитвах да заспя (все пак предната вечер бях спал 13 часа и не ме учуди особено фактът, че към 12 не ми се спеше особено :Д), въртейки се изнервено в леглото (при което си изкривих неестествено рамото и сега ме боли нещо), преглъщайки тежко (ми то при такъв вятър, какъвто ни подмяташе във София около 4 и половина сутринта, всеки би се разболял :ДДД) заради болките в гърлото, се замислих за “преживяванията си последния един месец, че и малко по-назад.
Ако се опитам да направя една кратка равносметка спокойно мога да заявя, че 27 вечерта (неделята или с други думи вечерта на Industrial Fest-a) беше една от най-добрите, най-веселите и въобще най-добре изкараните вечери през последния един месец. Веднага след това можем да поставим и вечерта на 25ти – NoSense + Infinity. Имаше и още една добра вечер и това беше рождения ден на Васил на 12ти. И ето и най-важния извод, който моя милост си направи снощи – всички тези.. хм… да ги наречем прекрасни преживявания не включват хората, с които най-често излизам и с които едно време адски много се забавлявахме. Тук възниква въпросът “Защо така?”. Какво толкова се е променило? Всъщност донякъде мисля, че се досещам, но ако това е причината, то някои хора много двулично се преструват. Но все пак това са само догадки и имам само косвени и много нетрайни наблюдения, които никога не бих използвал, за да защитя тезата си – поне не още.
Но едно нещо е сигурно и за което бях прав – тази година е време да си намерим нови приятели. Не за да заменим старите, разбира се, но просто да имаме някаква алтернатива и един вид избор. Просто вече не мога да разчитам само на един източник. Просто ми се иска ако има нещо да се изясни.
Другото, което също явно ще осъществя, е тази година да посещавам повече партита и концерти в София. Май май тази година наистина ще се окаже година на доста промени. Надявам се повечето за добро. Вероятно ще има и лоши, но то без тях няма да е пълна картината. А също така се надявам да сложа край на едно нещо, което ме яде от толкова много години, но за него просто ме е страх да си мечтая :ДДД Времето ще покаже 🙂
И в заключение смело мога да заявя, че ще има повече такива изпълнения като тази неделя, след които на другия ден съм на работа и няма да спя цял ден :Д (няма начин да няма още такива вечери :д)
Засега на дневен ред са две неща през март – концертът на Kultur Shock на 6ти март и третата годишнина на Horror темата на фен.нет форума на 15ти. Това са разходки до София. Мда… март ще бъде интересен месец, макар да е най-омразният ми през годината :Д