Новата версия на фен сайта на Silentium днес най-после придоби по-добър вид от предишния опит (от тук само един човек знае как изглеждаше предната версия (която така или иначе вече не съществува, защото и презаписах файловете директно :Д) Днес изготвих и базата данни и вкарах по-голяма част от информацията. Тези дни може да напиша и самия код за визуализацията й… Иначе ето как ще изглежда сайтът след около месец като го пусна официално:
http://silentium-bg.com
Също така днес доста мислих по въпроса за новите версии на сайта с разказите и фен сайта на Lacuna Coil, който трябва да се появи онлайн отново точно на връх четвъртата си годишнина, след точно една година почивка (за тези, които помнят, затворих сайта точно на третия му рожден ден по ред лични причини :Д). В крайна сметка смятам отново да се доверя на добрата стара Джумла, но този път в лицето на новата й 1.5 версия 🙂 Така, че на 4ти март трябва да се появи версия 4 на Beyond The Coil, a версия 8 (леле, кога станаха толкова :д) на DarkStories сигурно малко след това 🙂
Отделно на това днес ми беше възложено да подготвя DokuWiki (от някакво псевдо разпределение на отделите и права за публикуване до цялостната визия на скрипта), което да се ползва от целия офис. И искат от мене да изнеса презентация пред всички на 6-7 февруари, което значи, че личните проекти ще бъдат леко забавени за сметка на това. А да не говорим, че трябва и да учим за Теория на вероятностите, който е на 2ри… Толкова много неща за правене, толкова малко време… Damn!