Heavy Rain не е типичната адвентчър игра, в която трябва да намерите нужните предмети, да разберете къде и как да ги ползвате и да продължите към следващата сцена. Това е по-скоро един добре изпипан интерактивен филм, в който Вие решавате как да се развие действието посредством множество QTEs (Quick Time Events). Именно поради тази причина подробно и детайлно walkthrough няма как да бъде написано. Дори най-малкото Ви решение (както си пише и на обложката) може да промени случващото се на екрана и да Ви доведе до ситуация, която не е описана в нито едно помагало. Разбира се, винаги може да следвате някакво помагало, което се е опитало да предаде максимално много от възможностите, но… това определено няма да Ви донесе никакво удоволствие, повярвайте ми.
Играта е дело на гениалните умове, които седят зад заглавията Omikron: The Nomad Soul и Fahrenheit (познатo и като Indigo Prophecy в Щатите). Тя е изцяло и напълно ексклузивно заглавие за Playstation 3 конзолата и… се възползва изцяло от нейните възможности. Просто, след като я изиграх, не мога да си я представя на PC, освен ако не ползвате контролер, но… Със сигурност би било по-различно усещането, и не говоря за по-добро 🙂

Както и името си подсказва, това е Trophy Guide и с него ще Ви кажа как да вземете всеки един от 57те трофея, които играта предлага. Опитал съм се максимално точно да обясня кой, къде и как се взима… и при какви условия аз съм го отключил. Разбира се, това не е задължително да се случи точно по този начин и при Вас. Има няколко такива трофея, но за тях ще стане дума малко по-надолу. Освен това, ако нещо не се случи както е описано, винаги можете да пишете коментар и ще видим защо така е станало 🙂

Както пише и по много други гайдове, препоръчително е първо да изиграете играта без да гоните трофеи (така или иначе ще отключите доста от тях). Така ще можете да и се насладите максимално без да разбирате какво и как точно ще стане заради даден трофей. По принцип всеки чаптър може да бъде преиграван по всяко време и да отключите трофей, който е свързан с него. Единствено златните са по-неприятни, особено скрития, и ще Ви накарат да по преигравате повечко, но… Все пак не препоръчвам да се насочвате първо към него. Голям част от удоволствието ще се изгуби от това.

Ето и самите трофеи по ред на придобиване, горе-долу:


Име: Happy Birthday
Придобива се след: Father & Son (но се изпълнява по време на Prologue)
Описание: Complete the Drawing + Set the table + Play with kids

Това си е казано достатъчно ясно. Щом Итън стане, нека се изкъпе в банята и се облече. Слезте долу и завийте наляво (ляво на Итън) и в края на стаята пак в ляво, за да стигнете до работния кабинет. Седнете на стола и започнете да следвате инструкциите на екрана. Не ставайте докато Итън не изпише името си и не каже, че плановете ще са готови до понеделник. След това изчакайте да се върнат жената и децата. Навъртайте се около нея докато не Ви помоли да поставите чинии на масата. Те се намират в шкафа точно зад самата маса във всекидневната. Поставете ги и излезте в градината – врата срещу кухнята, в противоположния край. Изберете да си играете първо с рожденика, а след това и с Шон. Не го поставяйте на земята докато самата игра не реши това. Накрая задължително спечелете битката с мечовете.


Име: Interactive Drama
Придобива се след: Father & Son
Описание: Thank you for supporting Interactive Drama

Този трофей казват, че задължително се отключва в процеса на играта. Някои казват, че става веднага след втората част The Mall, други след третата. При мене обаче лично се отключи след третата Father & Son и то едва след като бях успял да придобия и горния трофей Happy Birthday. Щом приключите с Father & Son и Ви се появи съобщение, че сте придобили Happy Birthday, би трябвало и Interactive Drama да се отключи.

Име: Good Father
Придобива се след: Father & Son
Описание: Follow the schedule and put Shaun to bed at a reasonable hour/good mood

В кухнята имате график, който трябва да следвате. Също така имате два часовника на разположение, с които да гледате колко е часът. Всяко едно от действията трябва да бъде изпълнено в рамките на плюс-минус 15-20 минути, за да се зачете като успешно.
4:30 – Snack: В кухнята има кошница с портокали, а в дясно има шкаф с чипс. Каквото и да изберете, ще се зачете.
6:00 – Homework: Кажете на Шон, че е време да си напише домашното и седнете на масата докато приключи. След това му го проверете.
7:00 – Dinner: В хладилника има пица. Вземете я и я занесете до микровълновата. След това я изкарайте и отрежете парче.
8:00 – Bed: Кажете на детето, че е време да си ляга. Щом Ви поиска мечето, слезте долу до пералното помещение (в дясно на кухнята) и вземете играчката. Занесете я, завийте го и… ще отключите трофея.

Име: White Knight
Придобива се след: Sleazy Place
Описание: Beat Troy

Щом приключи разговорът с Лорън и излезнете навън, ще се сблъскате с Трой. Той ще влезне вътре и ще започне да бие жената. Върнете се обратно и се постарайте да спечелите битката, следвайки QTEто.

Име: Private Eye
Придобива се след: Sleazy Place
Описание: Lead Lauren to talk about her son

За да отключите този трофей трябва да изберете Trick от опциите по време на разговора и жената ще разкаже за сина си.

Име: FBI Investigator
Придобива се след: Crime Scene
Описание: Find all clues related to the Origami Killer in the scene

Целта Ви тук е да намерите абсолютно всички следи на местопрестъплението, които са или може би са свързани с убиеца. А те са:
В палатката имате 5: лицето на момчето, раната на крака, орхидеята на гърдите, оригамито в ръката, втори поглед върху ръката.
Последвайте следата от орхидеята.
На релсите имате две неща: кървавите петна и следите от гуми.
Пак до линиите, на оградата вижте кръвта.
И на последно място, горе на хълма до оградата: следите от гуми и стъпките в калта.

Име: Good Friends
Придобива се след: The Park
Описание: Play two games successfully and buy him candy

В парка имате няколко игри на разположение. Трябва да играете на две от тях със сина си. След това му купете бонбони от мъжа близо до въртележката.

Име: Got to Remember!
Придобива се след: Welcome, Norman!
Описание: Remember what time it was in the park and what Shaun was wearing.

След като Норман се запознае с офиса, колегите, шефа си и си поиграе с ARI, ще видите Итън, който говори с детектива. Тук е важно да си спомните точно колко е бил часът в парка и дрехите на Шон.
Час: 4:15
Яке: Бежово
Дънки: Зелени

Име: Negotiator
Придобива се след: Hassan’s Shop
Описание: Persuade the robber to leave

Щом отидете в дъното на магазина, крадец с пистолет ще влезне. Нека Ви забележи. От диалоговите опции изберете следното: Calm, Name, Reason, Help, Affective, Nothing Serious (тук би трябвало да изберете около три от изброените, за да се появи Killer опцията), Killer, Drop Weapon… Не е задължително в началото да са точно в този ред, но последните две са задължителни.

Име: VIP
Придобива се след: Paparazzi
Описание: Leave home without being spotted by the journalists.

Излезте от задната врата, прескочете оградата и отидете до колата. Този трофей е сравнително лесен, но трябва да бързате. Ако се забавите повече от нужното, журналистите ще Ви забележат.

Име: Agoraphobia
Придобива се след: Lexington Station
Описание: Knock down 50 passer-by

Щом се задейства сцената, в която всички около Итън са като статуи, започнете да тичате наоколо и да бутате хората. Не обръщайте внимание на червения балон и не го следвайте. Просто бутайте хората. Ако искате ги бройте, но така или иначе се постарайте да бутнете колкото се може повече.

Име: Lucky Locker
Придобива се след: Lexington Station
Описание: Find the correct locker on the first try.

Целта тук е да намерите правилното шкафче още от първия опит. Щом влезнете в помещението, използвайте X, за да проверите кое е то (18 ред, 3то шкафче).

Име: Blunder
Придобива се след: Nathaniel
Описание: Shoot Nathaniel

Щом пообикаляте апартамента няколко минути, Натаниел ще се появи. Блейк ще го провокира той ще изкара пистолет срещу полицая. Използвайте R1, за да го застреляте.

Име: Self Control
Придобива се след: Nathaniel
Описание: Do not shoot Nathaniel.

Това е обратно на горното. Избирайте опции, с които да го успокоявате и щом се появи опцията да остави оръжието си, я изберете. Но каквото и да правите, не натискайте R1 като се появи като опция.

Име: Baby Master
Придобива се след: Suicide Baby
Описание: Make no mistakes taking care of the baby.

Един от по-досадните трофеи. След като спасите майката, тя ще Ви помоли да се погрижите за бебето. Измийте си ръцете в кухнята и сменете памперсите. След това затоплете млякото и нахранете бебето. Накрая го приспете. По принцип не е трудно, просто следвайте QTEто много внимателно и ако направите дори една грешка, излезте до главното меню и изберете Continue, за да пробвате отново.

Име: Good Driver
Придобива се след: The Bear
Описание: Complete the Bear Trial successfully.

Щом стигнете до магистралата, приемете предизвикателството и следвайте QTEто, за да приключите успешно. Доста е дълго и е един от по-трудните моменти в играта, но не е невъзможно. Грешки можете да допускате. Трофеят ще се отключи при всички положения, стига да излезете жив от колата накрая.

Име: Kamikaze
Придобива се след: The Bear
Описание: Take the best route on the highway.

Това е един от по-трудните трофеи. Целта Ви е да стигнете до края без грешки по време на QTEто и да изберете най-добрите маневри по време на самоубийственото си каране. По принцип там, където нямате избор за посока, просто трябва да внимавате и да действате бързо. На останалите места следвайте тези посоки:
Ляво, Дясно, Ляво, (Четири мили остават) Дясно, (Три мили остават) Дясно, (Две мили остават) Дясно, Дясно. Тук има малко по-трудна част, защото ще видите как се появяват две иконки, сякаш Ви подканват да изберете дали да наведете джойстика наляво или надясно, но ТОВА НЕ Е ТАКА. Тук трябва да го наклоните първо на едната, после на другата посока (няма значение последователността). Целта е да не се ударите в полицейската кола. Ако това стане, значи сте се провалили. При следващото ляво или дясно няма значение кое ще изберете. След това вече дори и да сбъркате, няма да окаже влияние върху трофея.

Име: Cat & Mouse
Придобива се след: Covered Market
Описание: Beat Korda in the cold storage.

Тук просто трябва да следвате QTEто и да внимавате да не изпуснете Корда.

Име: Tough Guy
Придобива се след: Kramer’s Party
Описание: Defeat Gordi’s bodyguards.

В края на разговора Ви с Горди, той ще се раздразни и ще извика бодигардовете си. Постарайте се да да спечелите битката с тях. За всеки случай не Ви препоръчвам да бъркате по време на QTEто.

Име: Coward!
Придобива се след: The Butterfly
Описание: Give up or fail the Butterfly Trial.

Тук трябва да стигнете до мястото с електрическите трансформатори, след като преминете през тунела със стъклата. В ляво на Итън има синя врата с надпис Coward. Минете през нея и ще спечелите трофея.

Име: Electrified
Придобива се след: The Butterfly
Описание: Complete the Butterfly Trial successfully.

Подобно на горното, но… трябва да преминете през мрежата от електрически кабели успешно.

Име: Good Cop
Придобива се след: Shrink & Punches
Описание: Stop Blake from hitting Dupre

Щом детективът започне да бие психолога, се намесете и го спрете.

Име: Bad Cop
Придобива се след: Shrink & Punches
Описание: Do not stop Blake form hitting Dupre

Тук просто не правете нищо щом Блейк започне да бие психолога. Оставете сцената да се развие от самосебе си.

Име: Gold Finger
Придобива се след: The Lizard
Описание: Cut off your finger using axe , knife or pliers + disinfect or cauterize the wound

Щом времето започне да тече, от вас се иска да си отрежете пръста пред камерата. Ето един от вариантите за този трофей:
В ляво на масата има парче желязо, вземете го и отидете до кухнята. Включете котлона и го нагорещете. Оставете го на масата и се върнете в кухнята. На стената в ляво има нож. Оставете и него на масата и седнете. Отрежете си пръста и щом Итън падне на земята, крещейки от болка, изберете нагорещеното желязо и той ще прогори раната.

Име: Butcher
Придобива се след: The Lizard
Описание: Cut your finger using the saw or scissors

Това е по-бруталният вариант на горното. В мивката има ножици, а трион ще намерите на пода в дясно на масата мисля. Отрежете си пръста с един от тези инструменти и не правете нищо друго за раната (визирам нещата, които се искаха в горния трофей).

Име: Fugitive
Придобива се след: Fugitive
Описание: Manage to escape Blake in the subway station

Целта Ви е да избягате от полицията. Нека Мадисън избута дървените плоскости пред прозореца и след това премести червената дървена кутия отдолу. Помогнете на Итън да излезне и след това следвайте QTEто през метрото докато се спасите.

Име: Hands Up!
Придобива се след: Fugitive или On the Loose (и в двете можете да бъдете арестуван от Блейк)
Описание: Get arrested by Blake

Просто трябва да бъдете заловени.
За Fugitive е достатъчно да преместите кутията под прозореца и да чакате полицията да влезне.
За On The Loose се качете на покрива на мотела и не изпълнявайте командите на QTEто.

Име: Ludwig Von
Придобива се след: Jayden Blues
Описание: Play the piano without a wrong note.

В началото на тази част Норман ще свири на пианото. Не се проваляйте по време на QTEто нито един път.

Име: Detox
Придобива се след: Jayden Blues
Описание: Resist triptiocaine.

Този сегмент от частта ще се случи само ако Итън е успял да избяга от полицията.
Целта Ви тук е да издържите и да не взимате лекарството от шкафчето до леглото. Отидете в банята и пуснете душа.

Име: Wise Guy
Придобива се след: Under Arrest
Описание: Switch off the camera in the surveillance room before saving Ethan.

Тази част я има само ако Итън бъде заловен за първи път след Fugitive или On The Loose.
Щом Норман излезне от стаята за разпит, отидете в кабинета си и използвайте ARI, за да разучите новите следи. Като приключите, излезте и се върнете до стаята за разпит. Кажете на охраната да Ви остави сам и помогнете на Итън да се изправи. След това излезте и отидете до стаята, която служи за наблюдение. Кажете на полицаят да си почине и изключете камерата. След това вземете черното яке, ключовете от бюрото (намира се отвън, по диагонал от това на Блейк) и отидете при Итън.

Име: I’m A Killer….
Придобива се след: The Shark
Описание: Кill the drug dealer.

Щом приключи QTEто с мъжа, ще получите избор да го убиете или да го зашеметите. Изберете първото.

Име: I’m Not AKiller….
Придобива се след: The Shark
Описание: Do not kill the drug dealer.

Като горното, но тук трябва да изберете да не убивате мъжа.

Име: Smart Girl
Придобива се след: The Doc
Описание: Do not drink the doc’s beverage.

Няма значение дали ще премете или откажете напитка от лекарят – той ще Ви даде при всички положения. Но каквото и да правите, не пийте от нея. Като Ви попита защо, изберете Не.

Име: Queen of Ropes
Придобива се след: The Doc
Описание: Escape before the doc returns

Ако бъдете хванати от лекаря, целта е да се измъкнете от въжетата преди той да се е върнал. За целта избутайте бормашината и с нейна помощ срежете въжетата. Също така се постарайте да спечелите боя и да убиете доктора.

Име: Goodbye Mad Jack
Придобива се след: Mad Jack
Описание: Survive the fights against Mad Jack

Тук целта Ви е да оцелеете и двата сблъска с Джак. Използвайте ARI когато Ви се позволи и разгледайте следата от кръв, която води до киселината (на мястото има и други следи, които можете да разучите). Погледнете вътре и това ще задейства първия бой. По някое време Джейдън ще спечели, но ще получи пристъп. Не правете нищо и Джак ще се възползва по някое време, което ще задейства и втория бой. Следвайте QTEто, за да спечелите и да отключите трофея.

Име: The Chef
Придобива се след: Eureka
Описание: Prepare a good omelet on time.

Още един досаден трофей. Лорън ще поиска нещо за ядене. Отидете в кухнята и вземете яйцата от хладилника. След това тиган и използвайте котлоните, за да направите омлет. Следвайте QTEто докато Скот не каже, че е готово.

Име: I’m Not Scared!
Придобива се след: Twins
Описание: Follow your brother without making any mistakes.

Тук се налага да сте много внимателни, защото има доста действия, които трябва да направите БЕЗ ГРЕШКА!. Има няколко аутосейва по време на частта, затова ако дори само за секунда се разсеете и сбъркате, се върнете до главното меню и изберете Continue.

Име: Pride Saved
Придобива се след: Sexy Girl
Описание: Take off no more than one piece of clothing during the strip-tease.

Щом стигнете до стаята на Пако и той Ви принуди да му танцувате, разкопчейте само копчетата на блузата си и следете за Lamp репликата. Изберете нея и следвайте понататъшните инструкции.

Име: Unforgivable
Придобива се след: On the Loose
Описание: Do not forgive Madison.

В началото на частта изберете да целунете Мадисън. След секс сцената се облечете и отидете до якето й. Щом тя Ви разкрие всичко, изберете да не й простите.

Име: Lover Boy
Придобива се след: On the Loose
Описание: Forgive Madison.

Идентично с горното, но като се появи опцията за прошка, изберете да простите.

Име: Escape Master
Придобива се след: On the Loose
Описание: Escape the police at the motel.

Тук няма значение дали ще изберете да целунете Мадисън, дали ще й простите или не. Щом тя излезе отвън и предупреди Итън за полицията, ще последва дълга серия от QTEта… В края изберете да скочите от покрива и след това отмъкнете таксито.

Име: Swimming Instructor
Придобива се след: Trapped
Описание: Save Lauren underwater.

Щом Скот успее да се освободи от въжетата, погледнете към Лорън. Не избирайте R1 преди да развържете нейните въжета. Едва тогава разбийте стъклото, за да излезете.

Име: Invincible Scott
Придобива се след: Face to Face
Описание: Do not get shot in Kramer’s villa.

Тук просто следвайте QTEто много внимателно. Не трябва да правите грешка докато стигнете до кабинета на Крамър.

Име: Kind Hearted
Придобива се след: Face to Face
Описание: Give Kramer his medicine.

Когато Крамър получи инфаркт в края на частта, отидете до чекмеджето и му дайте хапчетата.

Име: Sacrifice
Придобива се след: The Rat
Описание: Drink the poison.

Тук описанието си казва ясно. Като Ви се даде опция, изпийте отровата.
(Ако сте изпълните успешно и петте изпитания, тук ще се отключи и Trial Master, но за това малко по-надолу)

Име: Clever Dad
Придобива се след: Killer’s Place (но се изпълнява по време на The Rat)
Описание: Work out where Shaun is held.

Ако не сте изпълните и петте изпитания, няма да знаете къде точно е затворен Шон. Ще се наложи да налучкате адреса. Това обаче може да се случи само ако сте издържали поне 3 или 4 от изпитанията, защото иначе адресите са прекалено много. Ако се справите точно, трофеят ще се отключи. Правилният отговор е 852 Theodore Roosevelt Road.

Име: Cold as Ice
Придобива се след: Killer’s Place
Описание: Survive the explosion by hiding in the fridge.

Целта тук е Мадисън да се измъкне жива от апартамента на убиеца, независимо от изборите й. Проверете стената точно до вратата, след това измъкнете радиото и си пробийте път до банята. От там просто следвайте QTEто до кухнята и се скрийте в хладилника.

Име: Simple Mind
Придобива се след: The Old Warehouse
Описание: Save the Origami Killer before he falls, with Jayden or Madison.

Ако Шон не е познал адреса или е в затвора, но Мадисън или Норман са разбрали къде е скрито детето, ще имате сблъсък с убиеца. Към края на дългото QTE ще трябва да избирате дали да го оставите да умре или да го спасите. Изберете да му помогнете (След това той умира така или иначе).

Име: So Close…
Придобива се след: The Old Warehouse
Описание: Reach the end with all characters… and die.

За да отключите този трофей трябва да сте стигнали с всички персонажи до края. С други думи Итън не трябва да е в затвора и да познае адреса, Норман също трябва да е разбрал кой е убиецът, а Мадисън да е намерила адреса сама (ако някой от мъжките персонажи не знае точното място, ще получите възможност Мадисън да се обади и да му каже).
Когато Джейдън започне битката с убиеца, не правете нищо и го оставете да умре.
Когато Мадисън се опита да говори с детектива и се опитат да я откарат до колата, не правете нищо.
Когато Итън спаси Шон, го отнесете до вратата и го оставете пред нея. Щом я отворите, полицията ще го застреля.

Име: Heavy Rain Hero
Придобива се след: The Old Warehouse
Описание: Finish Heavy Rain

Завършете играта. Без значение от финала.

Име: Four Heroes
Придобива се след: The Old Warehouse
Описание: Complete the story with four characters alive.

Това е при най-щастлив развой на събитията.
Всичките персонажи трябва да стигнат до финалът. Итън не трябва да е в затвора и да познае адреса (или Мадисън да му каже), Джейдън трябва да разбере кой е убиецът (или Мадисън да му каже), Мадисън трябва да намери адреса от лаптопа на убиеца, като преди това разбере кой е той от майка му. Също така тя трябва да влезне при Итън и да го предупреди, че полицията е отвън. Така ще го спаси от разстрел.
По време на битката с убиеца, му помогнете, когато получите възможност.

Име: Trial Master
Придобива се след: The Rat
Описание: Succeed in all Ethan’s trials.

Итън трябва да се справи с всяко едно от петте изпитания. Ако сте се провалили или пропуснали някое, ще трябва да играете играта от там до края. Изиграване само на дадените части няма да Ви помогне.

Име: Nerd
Придобива се след: Solving The Puzzle
Описание: Find all clues using ARI (Crime Scene + Mad Jack + Fish Tank) and find the Origami Killer.

Целта е тук да откриете кой е убиецът като използвате следите от споменатите вече части. Казват, че са Ви нужни всички следи в играта, за да отключите този трофей, но аз поне не бях събрал някои от тези в Crime Scene и Mad Jack. Все пак щом разбрах самоличността на убиеца, трофеят се отключи. Най-важните и задължителни следи са: гумите от колата в Crime Scene, пистолетът и квитанцията от бензиностанцията във Fish Tank. Също така от същата част часовникът, който убиецът носи и можете да видите в клипчето, което ARI е заснело по време на боя. (Всъщност часовникът Ви казва, че е полицай (Можете да разберете, че е полицай ако сте взели и пистолета от Fish Tank), а квитанцията смалява достатъчно кръга на заподозрени. Щом изберете питанката, не обвинявайте Блейк, а съпоставете геоанализа върху картата и Норман ще разбере кой е Оригами убиецът).

Име: Save the Kid
Придобива се след: The Old Warehouse
Описание: Save Shaun

Целта тук е да спасите Шон. Няма значение с кой персонаж. Просто той трябва да не се дави.

Име: Perfect Crime
Придобива се след: The Old Warehouse
Описание: Clean Manfred’s shop of evidence + Let Lauren, Hassan and Kramer die + Kill Madison and Jayden + Origami Killer free.

Целта тук е убиецът да се измъкне без свидетели. Има няколко метода това да стане като целта е всички да умрат.
Каквото и да правите обаче трябва да започнете от Hassan’s Shop. Щом крадецът влезне, не правете нищо и го оставете да убие продавача.
Нека Итън бъде заловен след изпитанието с гущера.
В магазина на Манфред изчистете всички отпечатъци (в най-добрия случай ще имате два телефона, лупата, чашите и бутилката, балерината, дръжката на входната врата… Може да се наложи да чистите витрината, на която Лорън се обляга, прозореца в офиса и банята, ако сте ги ползвали). Тук също така имате и време. Ако се забавите прекалено много полицията ще дойде. Щом излезете и не се озовете автоматично в управлението, значи всичко е минало добре.
В On The Loose целунете Мадисън и й простете. След това нека Итън бъде заловен и вкаран в затвора.
В Trapped оставете Лорън да се удави.
В Face To Face не давайте хапчетата на Крамър.
Щом Мадисън бъде затворена в тайната стая на убиеца (това става като объркате паролата на лаптопа четири пъти или пък разберете адреса и тръгнете да си ходите) не правете нищо. Оставете я да се задуши.
Тук трябва задължително да разберете кой е убиецът с Норман и да отидете до мястото. Щом започне битката между двамата не правете нищо и го оставете да умре.
Има и други по-лесни методи, защото на няколко места по време на играта персонажите могат да намерят края си, но сцените със Скот са задължителни и трябва да се изпълнят точно така.

Име: All Endings
Описание: See all endings

В играта има общо 18 епилога, като те са разпределени из около 6 различни финала. При всеки финал обикновено гледате по 3-4 епилога.

Малко по-късно очаквайте и подробно описание как да отключите отделните епилози.

Този трофей се отключва след като отключите всички 56 трофея по-горе…

Инджой 🙂