Ами… върнахме се :Д Така де, още преди 3 дена, ама мързелът не ме е напускал, дори напротив – усили се неимоверно през тази почивна седмица. Признавам си, че не исках да свършва, още и още и още… и още… В интерес на истината не бях ходил на море по този начин – като на почивка – от има-няма 7 години. Вярно, че ходих във Варна на гости всяка година, че и по няколко пъти, понякога съм ходил и на плаж, но… никога не съм посетил даден град с идеята, че няколко дена ще се ходи по плажове и ще се… бездейства по цял ден… буквално. Вероятно и тази година нямаше да мога да си го позволя, ако не се беше случило обстоятелството да съм… без работа :Д Това, и наличието на достатъчно количество финанси, спомогнаха да не ми пука от нищо и никой, и да не се съобразявам с нищо и никой. Затова и тази седмична почивка стана факт.
В Созопол си признавам, че дори не помня кога последно съм ходил (ако съм ходил) (разходката до Стария град преди 2 години не се брои). Хареса ми. Определено е място, което става за почивка. Малко прекалено много идват руските туристи, които са превзели града като водорасли плаж, но… преживяват се. От нощния живот много не видях, уви, но и без това нямах подобна цел.
И в Бургас бях за кратко, разгледахме пясъчните фигури. Искам да споделя, че бяха много яки. Особено някои от тях бяха толкова добре направени, че чак да ти стане жал как след някои и друг месец (или ден вече) ще ги разрушат.
За финал приключихме във Варна и с дългоочакваната мента и спрайт с много лед (имах чувството, че ме преследваше навсякъде из Созопол и Бургас :Д). Там се получи дори по-добре отколкото го бях замислил.
Как да не се радва човек. Кратко и мимолетно щастие, което дойде до своя неизбежен завършек. Жестоката десница на действителността зашлевява тези, които са се отклонили прекалено много и ги връща обратно на мястото им.
Пак в Пловдив. Жега! Скука! Тъпотия!
Чакаме Спирита след 2 седмици, а след това… След това се започва великото търсене на работа :Д Колкото и пари да има човек, те рано или късно свършват. По-добре да не стигаме до този момент 🙂

Искам пак на море! :Д