Trophy Guides & WalkthroughsДобре дошли в Trophy Guides & Walkthroughs. Целта на тази част от сайта, както и самото име си подсказва, е да събере на едно място всички авторски помагала, които съм писал на български език (тези на английски не са включени тук).
Можете да разглеждате, четете и, ако желеате, да копирате съдържанието му по други блогове, форуми, сайтове. Еднствената ми мобла е, когато правите това, да пускате едно линкче към сайта :)
По принцип по-голяма част от помагалата могат да бъдат намерени на сайта на моите приятели от adventurersbg.info, както и в блога, който можете да достигнете от менюто по-горе. Надявам се, че поне малко те са били полезни на някого :)

The Dig

Астероид с размерите на малка луна е на път да се сблъска със Земята. Опитен екип, ръководен от астронавта Boston Low, придружен от журналистката Maggie Robbins и геологът Lunger Brink, участват с мисия, която успява да отклони парчето скала и да го изведе на безопасна орбита. Тримата слизат върху скалната маса и започват да я оглеждат, но случайно задействат скрит механизъм, който разкрива истинската форма на обекта, това е космически кораб, който транспортира тримата герои в отдалечен свят в другия край на Галактиката, попадат на очевидно изоставена и потънала в руини планета, някога дом на напреднала в технологично отношение цивилизация. Къде е изчезнала тя, как и защо нашите приключенци са се озовали там и как да се завърнат на родната си планета? Това са само малка част от въпросите, с които ще се сблъскате в това невероятно класическо заглавие, дело на съвместните усилия на Lucas Arts и Стивън Спилбърг.

Faust: 7 Games of The Soul

Влезте в света на сънищата... един безлюден парк на границата между Рая и Ада, а също така и място обитавано от душите на седем грешници. Полунощ... появява се странен посетител... Това е Mephisto, самият дявол - един аристократичен демон, върховият манипулатор и изкусител, който е дошъл да спазари душите на седемте грешника. Ще влезете в ролята на Marcellus Faust, мъдър старец от Мисисипи и последният пазител на изоставения парк. Пресичайки времевите ограничения ще проследите тъмните тайни на необикновените същества обитаващи парка, като разкриете седемте мистерии затворени между стените на парка.
Флиртувате с пламъците на ада, избягвате илюзорните трикове, изплъзвате се от капаните, които се опитват да ви изкусят и да ви хвърлят право в прегръдката на огнения пъкъл. Основното предизвикателството за Mephisto е крайната награда, да успее да контролира... душата ти

List
Stories