World of Achievements (или съкратено WoA) е моята лична колекция от постижения (що се отнася до Steam) и трофеи (които пък са традиционни за Playstation игрите), които съм успял да отключа от започването ми (от началото на манията, ако мога така да се изразя) да "колекционирам" подобни неща. Това ще рече от септември месец 2010та година. Това е времето, в което се регистрирах в Steam, а, ако не ме лъже паметта, малко по-късно (или някъде по това време) си закупих и Playstation 3 конзола.
Профили в някои от най-големите сайтове можете да откриете в Profile частта на сайта.
Подробна статистика пък има в последната част, озаглавена клиширано Stats.
Съвсем логично и разбираемо другите две основни части от сайта са посветени на колекцията от игри, както и разделение по съответните платформи. Нарочно съм разбил PS3 игрите на две - retail и PSN заглавия. Просто така ми хареса и ми се стори по-добре.
В дясната част на сайта ще откриете търсачка, която Ви позволява да ровите за игра, име или описание на постижение. В допълнителната графа от друга страна има няколко отделни каталога, които показват по-специфични игри и налагат филтри за по-подробна информация, като например жанрови специфики, само завършени игри, класация по сложност и т.н.

По принцип този сайт върши работа само и единствено на мен и целта му е изцяло информативна. Но... на мен си ми е кеф :)

Последно отключени постижения

Последно добавени постижения

Последно добавени игри

Последно завършени на 100% игри


List
Stories