Нарочно отделям това, което последва след концерта, в отделен пост, защото горния стана достатъчно дълъг, а и не искам да ги смесвам.
Концертът свърши в 23:40, а влакът ми потегляше от централната автогара в 6:30 сутринта. Както и да го смята човек, това са си седем часа без десет минути. Това са седем часа, който аз трябва да запълня в прекрасното, студено, софийско време. И за капак започна леко да капе и да се кани да вали. За мое щастие се появиха оферти, но хората леко се двоумяха и в последствие се разделиха на две групички – една за кръчма с ядене и бира, а друга за бар в лицето на Black Lodge и пиене (тук нещата не се ограничаваха до бира само ;Д) (разбира се). Моя милост трябваше да решава. Но не мисля, че изборът беше особено труден. Хората, които отиваха на кръчма, щяха да пият по една или две бири, да хапнат нещо и… да се прибират. Както и да го мисля най-късно два часа аз щях да остана сам. Затова Black Lodge си беше най-разумния изход от ситуацията – изцяло погледнато от моята егоистична гледна точка, но не мисля, че някой би избрал друго с оглед на цялата картина. Сега може да кажате, че мога да отида на кръчма до към 2 и после на бар, след като ме зарежат хората, но… Аз откъде мога да знам, че и хората на бара ще са още там. А при мене идеята е поне да отида там с някой. После не ми е проблем и сам да си остана :Д (Не един път съм го правил)
Сега е и моментът да благодаря на Вера, която ми прави компания до един момент в Black Lodge и, която беше единственият човек, който познавах от тази компания. И така, напълно на гладно, започнах да се наливам с бакарди и да отброявам минутките. Имаше още един тип, с който се запознах в последствие и, който остана с мене до пет часа в бара и ми прави компания, но чието име в момента не помня (но ще питам Вера, да ми припомни :Д). Благодарности и на него, защото винаги е добре като намериш с някого обща тема за разговор. Някак си времето минава по-бързо :Д
И като цяло мисля, че Black Lodge може да бъде запомнено като място, в което мога да убивам много време след подобни концерти, като няма какво друго да правя :Д Поне има дълго работно време, ако не друго.