Последния един час (тоест времето между този и предния пост) прекарах в доста сериозно мислене (дори за мене) и взех решение… Мда, радикално, драстично може би, крайно със сигурност, но съм вече твърдо решен. Майната им на разни вътрешни часовници и аларми… Решението си е само мое и смятам да се придържам изцяло към него… Майната им и на всички, честно казано… Какво ли друго ни остава? (Я, открих си рана на пръста от снощи! Как ли се е появила?) Този път вече съм твърдо решен да стане точно така… Явно сбърках, че предния уикенд е бил уикенд на истина! Не, този беше… И понякога истината наистина боли… Но, както вече казах, точно подобни неща ме превръщат във все по-студена и безчувствана личност, благодаря на всички за което!
Ще го кажа само един път… Който не ме харесва, който не иска да съм част от компанията му, да ме нарича приятел, да си го каже… Няма да му се разсърдя, няма и да се обидя (много :Д)… Но не харесвам двуличието… Много неща търпя и много неща самия аз правя, но всичко си има граница и край…
И така, започваме изпитателен срок до нова година, ако не издържа, ако само един път се изкуша, наказанията ще бъдат… драстични… Обещавам си го!!!!
В момента: My Broken Angel by Silentium 🙂 (май май доста ще се върти този албум, така ги усещам нещата аз)