Днес, като си отворих ласт-а, и гледам съобщение от потребител без нито една песен, регистриран преди няколко часа… Реших, че сигурно е някакъв гаден спам, но като го отворих останах доста… приятно изненадан :Д Ето какво гласи съществената част от това съобщение:

“Искам да направя късометражен филм по един от разказите ти (Revenge on Air) и за целта ще е прекрасно ако имам разрешението ти.”

Е, как да не се чувства поласкан човек от този факт. Дори не съм и предполагал, че някой някога ще иска подобно нещо. Въпросният разказ може да бъде прочетен тук. Писан е преди повече от 6 години от моя детска милост и не бих казал, че е нещо особено. Но пък ми е интересно какво ли ще излезне от него (ако въпросният човек успее да го филмира), защото действието се развива в една стая и главният герой говори през цялото време (като води диалог с други хора като водещ на радио предаване). По принцип едно време като пишех разказите си, в главата ми се развиваше и идеята как би изглеждало това на лента. Всеки си има собствено виждане на нещата и знам, че това, което ще се получи като краен резултат, нямам да има нищо общо с моята идея, но все пак ми е любопитно 🙂
Дано успее да го филмира без проблеми. Пожелавам му успех 🙂