НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След като цяла сутрин се мъчех с тези “Warning: Cannot modify header information – headers already sent” грешки, новата версия на блога вече е факт.
И въобще целият портал вече е факт, но все още има много работа по него.

Все пак бих искал да споделя фрустрацията си от по-горния проблем и неговото решение. По принцип е вярно, че в повечето случаи при програмирането, проблемът е някакъв супер дребен и досаден, но човек трябва да може да го види. Е, аз до последно (дори и сега) отказвах (отказвам) да приема, че точно това се оказа проблематичността в цялата ситуация. Но… нека покажа преди фикса и след фикса състоянието на 2 реда код:

Преди (докато плюеше нонстоп грешки):
?>

След:
?>

Колко успяват да забележат на пръв поглед разликата. И за този нов ред аз се мъча над 4 часа (два вчера и два днес)... БАСИ!!!!

ВъзмУтен съм :)

Как да е. Важното е, че вече всичко работи (или поне се надявам, кой знае къде може да има още някой такъв спейс, който да ебе майката на всичко). Новата тема няма да се хареса на всеки, но аз съм доволен от свършената работа. Както казах, има още неща за правене, но... всичко с времето си :)

Освен това държа да отбележа, че темата е изцяло авторска, като съм ползвал за основа старата (само структурата на файловете де, всичко останало съм променил на 99%). Но най-вече искам да благодаря на NueMedia Agency за дизайна, който окрадох доста дословно :Р