Последните десетина дена си признавам, че не ми се пишеше в блога. Всеки път като отворих страницата и… седях, гледах и я затварях. Някаква странна апатия ме е налегнала последните дни. Започва началото на седмия ден, в който официално съм безработен и искам да си призная, че много ми харесва :Д Друго си е човек да може да играе по цяла нощ (или да гледа филми и анимета), да спи до 12-13 часа и… да повтори процедурата. Знам, че след известно време този кръг ще се превърне в едноообразно и скучно повтарящо се начинание, а аз самият ще започна да търся изход от него, но… На този етап няма такава опасност. Предполагам, че най-малкото месец почивка ще ми се отрази много добре. Разбира се, най-големият недостатък на подобно начинание е липсата на вливащи се в банковата сметка приходи, които да превръщат подобно “удоволствие” във върховно. Все пак моя милост има доволно количество спестени финанси, които не само да му помогнат да оцелее през този “отпускарски” месец (или два), но и в следващите, през които ще си търсим нова работа. В този ред на мисли, ако някой знае за позиции за проект мениджър, аз съм вашият човек хаха :Д Не искам да скромнича, но съм много добър и се нагласям към всякакви условия и методи на работа :Д
Сега, на преден план поставям рок феста в Каварна, който трябва да се превърне в задължителна дестинация за тази година. Просто няма как четири любими групи на едно място (+3, на които харесвам разни парчета) и аз да не отида. Това поставя на преден план нуждата моя милост да започне да си търси квартира. Отново, в този ред на мисли, ако някой знае в Каварна как, къде, какво и защо, свързано с наемане на квартира, нека не се стеснява и да си каже. Една от най-важните и единствени причини, като се замисля, е банята. Искам да мога сутрин като стана, след тежката “метъл” вечер, да мога да се изкъпя на спокойствие. Дори леглото не е толкова важно, мога и на земята да спя, но баня… Това е задъжително! :Д Какво да се прави.
Стигаме и до последната точка в настоящия пост. Дълго време се рових из сайтовете за теми за уърдпрес, но все не можех да си намеря нещо подходящо. Накрая просто ми писна и реших да взема и сам да си направя една. За целта хванах настоящата ми тема, която може да бъде видяна в този момент, по време на писане на поста, и я пререботих. В резултат се получи нещо такова:

Не обръщайте внимание на прецаканата кирилица, че нещо апачито на моята машина не хареса настройките на mysql-a на сървъра или нещо такова… и резултатът е, че екпортнатата база данни се прецака. Но това не е толкова важно. Единствено останаха sidebars, но тях още се чудя как точно да направя – дали да е само един, дали да си оставя двата. Нещо дизайна ще пасне добре ако е само един, но пък ще стане много широк. Но утре ще го мисля.
Този нов дизайн на блога ще бъде част от един по-голям портал, който ще има за цел да обедини под едно (един дизайн по-скоро) всичките ми сайтове – настоящи и бъдещи. 🙂 Поне това е идеята, дали ще я реализирам, това времето ще покаже 🙂