Мина още един имен ден… още една година след предния 🙂
Всъщност трябва да призная, че този път останах изненадан повече през деня отколкото вечерта. Просто причината беше, че колегите ми подариха две платки от по един гигабайт рам и сега лаптопа ми има 2г рам, което си е доста добре… (добре е, защото смятах аз да си го купувам, а сега ми спестиха една 50-60 лева :)) Как да не се радва човек 🙂
Самата вечер протече повече от отегчаващо макар желанието ми това да не е така… Уви, Станислав (и респективно Таня) за пореден път успяха да ми скапят тотално настроението от един момент нататък.
Евала на Асен обаче,  че даже и подарък беше взел (макар и символичен) в интервала от 10 минс след като разбра, че и аз съм със Станислав.
И нестига, че аз черпех и давах парите, за пореден път те двамата бяха решили да не пият… Защо обикновено това се случва когато аз имам някакъв повод.
Започвам да ставам много злопаметен покрай него и някой ден ще връщам и то с лихвите.

Друго интересно, което научих е, че вече са резервирали вила (2 вечери за 600!!!!!!!!! лева). Вече са си поканили миналогодишните хора, които в интерес на истината са ми много антипатични и неприятни като компания. В крайна сметка са има-няма 10-11 човека, което прави средно по 60 лева на човек само за спането, а отделно ще трябват и пари за самите храни и пиенета. Начи да го сложим едно 80 лева. Бляк… 80 лева за един 8ми декември и то с хора, които не ми допадат особено… Мисля, че тази година ще пропусна… независимо колко “яко” и да твърдят, че ще бъде и колко е хубава вилата… Просто познатите на Таня погълнаха Станислав и той постепенно губи по-сериозната връзка със собствените си познати, което хич не е толкова хубаво, но си е негова работа.
Но толкова по този въпрос 🙂