Не мога да разбера какво ми имаше вчера (за днес още не е ясно, че е прекалено рано). Чувствах се адски подтиснат, супер гадно ми беше и не спирах да си мисля само за гадни неща. Затова и не се сдържах да не похарча малко пари за GTAIII, което озоне.бг точно бяха заредили. С надеждата, че това ще ми оправи малко скапаното настроение, но… Това не се случи. Дали фигурата пред мене е виновна; дали липсата на пяна за бръснене и ужасното чувство, което пет дневната брада създава е причина; дали предстоящата сесия и прекалено многото изпити, които няма да взема, са в основата; дали пък няма и четвърта причина… Дали? Дали? Дали? А дали?
Нямам идея… И все още нямам… Но определено тези дни съм мега-супер много изнервен и очаквам нещо лошо да се случи. Може пък то да ми оправи настроението.
Казвал съм го и преди, пак ще го повторя – едно движение, един несъзнателен жест, една дума или дори буква, могат да променят толкова много – от добро към лошо, от лошо към добро; да съборят и да издигнат… Можем само да очакваме…