Времето си минава, вятърът продухва празните глави на хората и разнася неизписаните листчета хартия по празните, студени улици. И като всяко нещо, подвластно на константата време, така и ние остаряхме с една година. Така де, сайтът остаря, но за него времето не тече по-различно, та реално всички сме добавили една годинка към колекцията.
Сега, ако погледна назад тези изминали 12 месеца, и видя какво сме постигнали, не бих казал, че е толкова много… Не, това не е песимизъм, а реален факт. Съпоставен е разбира се срещу това, което сме си мислили или сме си мислели, че си мислим :Д Но това не значи, че ще се откажем. Ни най-малко. Зад това твърдение мисля, че смело застава и фактът, че рождения ден отчетохме с чисто нова, собствено изработена версия, на сайта и цял нов раздел с красива и обемиста статия.
Надявам се, че през следващите няколко месеца ще можем да добавим още не малко екстри – някои видими за нормалното око, други скрити из кода на страницата, но все така ценни и важни за цялостната функционалност на сайта.

Решихме също така, по случай рождения си ден, да подарим диск на един от вас – този, който успее правилно да отговори на един елементарен въпрос. Кликнете на картинката по-горе, за да отидете на страницата с играта. Попълнете кратката форма и участвайте в първата игра с награди на gothic.bg. Тя ще продължи до края на месеца и победителят ще бъде уведомен по мейла, който е въвел в полето (затова гледайте да пишете правилен и съществуващ мейл, защото ако сте победител и не успеем да се свържем с Вас, няма да си получите наградата).
Много ми се иска да се съберат поне едно десет-петнадесет човечета, че да можем наистина да наречем това игра. За съжаление вече над две седмици (началото беше поставено на втори март със стартирането на новата версия на сайта и все още седи на главната страница) имаме точно двама участника, което е жалко наистина.

И все пак, като заключение, искам да кажа, че ние смело продължаваме напред и бавно, но славно ще увеличаваме базата си данни със статии, биографии и ревюта, както и ще добавяме и променяме фунционалностии по самия сайт. Кой знае, може пък от следващата година вече да се похвалим със солидна фен база 🙂

Честит ни рожден ден 🙂